RODITELJI, IMAMO REŠENJE! Tri ideje za zabavu sa decom dok NAPOLJU PADA KIŠA

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2022, 09:01

RODITELJI, IMAMO REŠENJE! Tri ideje za zabavu sa decom dok NAPOLJU PADA KIŠA

Najvažnije je pritom imati na umu da oko svega upletete što više smeha i zabave

Prve jesenje kiše već su nas podsetile na to da ćemo uskoro veći deo slobodnog vremena da provodimo u stanovima, što verovatno najteže pada deci. Zato je pravo vreme za pretragu interneta u potrazi za idejama za zabavu kad nije vreme za park ili odlazak u prirodu.

, kao i da svaka prilika može da se iskoristi za to da dete nešto nauči, od novih reči, iskustva...

Kiša >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije razlog za to da uopšte ne izlazite iz stana, a ako pronađete zanimljiv program u muzejima, neće vam biti žao što ste ustali s kauča. Osim što i sami možete da vidite nešto zanimljivo i da nešto naučite, dete u muzeju može da se zaokupira satima i da se oduševi različitim programima.

Skakanje je najbolji provod za klince. Ako u blizini imate neki kafić s trampolinom, ili salu koja u ponudi ima vežbanje za decu, istražite ponudu i proverite termine. Dete će da uživa u vežbanju, skakanju, trčanju za loptom i sličnim aktivnostima s vršnjacima, a vi u međuvremenu možete da popijete kafu i da se odmorite.

Istražite ponudu filmova u obližnjem bioskopu i izaberite film s tematikom koja bi dete mogla da zanima. Među temama koje se traže su priče o životinjama, prirodi, crtaći, kao i filmovi o deci.  Druga mogućnost je odlazak u pozorište lutaka, ili ono koje daje predstave za decu. Zasigurno nema mališana koji ne voli tu vrstu provoda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.