RHMZ upozorava: Zahlađenje, od nedelje ledeni dani

Izvor: B92, 14.Jan.2016, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RHMZ upozorava: Zahlađenje, od nedelje ledeni dani

Beograd -- Za vikend će doći do jačeg zahlađenja i padaće sneg, lokalno se očekuje i snežni nanosi, a ledeni dani će potrajati do sledećeg četvrtka, upozorio je RHMZ.

U subotu, 16. januara, biće zahlađenje sa snegom uz formiranje snežnog pokrivača, a u nedelju ledeni dan i povećanje snežnog pokrivaca, u istocnim, centralnim i južnim krajevima od 10 do 20 centimetara, lokalno i više.

Uz umeren i jak severni i severozapadni vetar, lokalno se očekuje stvaranje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << snežnih nanosa.

U ponedeljak se očekuje postepeni prestanak padavina. Zatim do kraja perioda promenljivo oblačno i uglavnom suvo, slab sneg ocekuje se u planinskim predelima.

Od nedelje do četvrtka ledeni dani.

U sledeći petak toplije, oblačno mestimično sa kišom.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Za vikend sneg i mraz

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jan.2016

Za vikend, 16. i 17. januara, doći će do jačeg zahlađenja i padaće sneg, lokalno se očekuje i snežni nanosi, a ledeni dani će potrajati do sledećeg četvrtka, upozorio je danas Republički hidrometeorološki zavod...U subotu, 16. januara, biće zahlađenje sa snegom uz formiranje snežnog pokrivača,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.