RHMZ upozorava: Od danas počinje

Izvor: B92, 26.Jul.2021, 07:01

RHMZ upozorava: Od danas počinje

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i veoma toplo, objavljeno je na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Posle podne i uveče uz promenljivu oblačnost u severnim, zapadnim, centralnim i jugozapadnim predelima, ponegde kratkotrajna kiša ili pljusak sa grmljavinom.

Vetar slab, u košavskom području umeren i jak, juzni i jugoistočni. Najniža temperatura od 13 na jugoistoku Srbije do 24 stepeni Celzijusa na jugu Banata, a najviša od 34 do 37 stepeni.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
I u Beogradu veoma toplo. Veći deo dana pretežno sunčano, kasnije posle podne u pojedinim delovima grada uz promenljivu oblačnost moguća je kratkotrajna kiša ili pljusak sa grmljavinom. Vetar umeren, povremeno jak, jugoistočni. Najniža temperatura oko 23 stepena, a najvisa oko 36 stepeni Celzijusa.

U narednih sedam dana pretežno sunčano i veoma toplo vreme, sa najvisom temperaturom od 35 do 39 stepeni. U utorak i sredu postojaće uslovi i za izolovani razvoj oblačnosti sa kratkotrajnim pljuskovima i grmljavinom.

Početkom avgusta osvezxenje sa kisom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.

Prema novom upozorenju RHMZ, do kraja nedelјe veoma toplo vreme sa najvišom dnevnom temperaturom od 34 do 39 stepeni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

DO KRAJA MESECA PAKLENO RHMZ izdao upozorenje, temperature idu i do 39 stepeni

Izvor: Blic, 26.Jul.2021

U Srbiji danas pretežno sunčano i veoma toplo. Posle podne i uveče uz promenljivu oblačnost u severnim, zapadnim, centralnim i jugozapadnim predelima, ponegde kratkotrajna kiša ili pljusak sa grmljavinom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.