RHMZ nema lepe vesti! AFRIČKA ŽEGA je tek počela, a evo kad stiže PRVO ZAHLAĐENJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2019, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RHMZ nema lepe vesti! AFRIČKA ŽEGA je tek počela, a evo kad stiže PRVO ZAHLAĐENJE

U nedelju sunčano i tropski toplo, uz slab vetar, a onda sve toplije.

Minimalna temperatura prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda biće 24 stepena celzijusa, a maksimalna dnevna 36 stepeni.

U ponedeljak i utorak sunčano i još toplije. Maksimalna temperatura u Srbiji biće 39° C. U ponedeljak će duvati i pojačana košava, dok se u utorak vetar ne najavljuje, pa će biti pravi pakao.

U sredu naoblačenje i osetnije osveženje sa pljuskovima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i grmljavinom, a biće uslova i za grmljavinske nepogode.

Vetar u skretanju na jak severozapadni. Maksimalna temperatura do 25°C. U četvrtak razvedravanje. Maksimalna temperatura do 27 stepeni celzijusa.

Pogledajte rezultate

OAZE HLADOVINE: Vreli talas zapljusnuo je Srbiju, ali na ovim mestima možete pronaći OSVEŽENJE (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.