RHMZ najavio za veći deo zemlje: U naredna dva sata FOTO

Izvor: B92, 26.Jul.2021, 07:50

RHMZ najavio za veći deo zemlje: U naredna dva sata FOTO

Naredna 2 časa iznad Srema, Banata, zapadne ih krajeva zemlje, Braničevskog okruga i na području Beograda biće promenljivo oblačno.

Povremeno uz kratkotrajnu kišu ili lokalni pljusak.

U zapadnoj i jugozapadnoj Srbiji, Vojvodini, Šumadiji, Braničevu i na području Beograda to vreće će pratiti povremeni kratkotrajna kiša ili lokalni pljusak.

U košavskom području će duvati umeren i jak jugoistočni vetar, koji će na jugu Banata imati i udare olujne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jačine i više od 17 metara u sekundi.

RHMZ je izdao i upozorenje da će do kraja jula biti veoma toplo vreme sa najvišom temperaturom od 34 do 39 stepeni. Meteorolozi su najavili da će danas u Srbiji biti pretežno sunčano i veoma toplo. Posle podne i uvece uz promenljivu oblacnost u severnim, zapadnim, centralnim i jugozapadnim predelima, ponegde kratkotrajna kisa ili pljusak sa grmljavinom.

Vetar slab, u kosavskom području umeren i jak, juzni i jugoistocni. Najniza temperatura od 13 na jugoistoku Srbije do 24 C na jugu Banata, a najviša od 34 do 37 stepeni Celzijusa. I u Beogradu veoma toplo. Veći deo dana pretezno suncano, kasnije posle podne u pojedinim delovima grada uz promenljivu oblacnost moguca je kratkotrajna kisa ili pljusak sa grmljavinom.

Vetar umeren, povremeno jak, jugoistočni. Najniža temperatura oko 23 stepeni, a najvisa oko 36 stepeni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.