REPER ODSEKAO UD CIMERU: Napao ga nožem od 30 cm, učitelj želeo da preživi pa pidžamom STISKAO RANU (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2021, 16:06

REPER ODSEKAO UD CIMERU: Napao ga nožem od 30 cm, učitelj želeo da preživi pa pidžamom STISKAO RANU (FOTO)

Užasna scena u cimerskoj sobi

Španskom reperu Aronu Beltranu otpočelo je 1. marta suđenje nakon što je optužen da je u Saragosi pre dve godine svom cimeru, britanskom učitelju, odsekao penis kuhinjskim nožem dugim 30 santimetara - i to za nadoknadu od 200 evra.

Državni tužioci žele da ga smeste u zatvor na četiri godine i šest meseci ukoliko bude proglašen krivim za krivično delo teškog ranjavanja.

U optužnici se navodi da je reper >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dobio ponudu od cimera Endrua B. (35) da taj čin izvrši za novčanu nadoknadu koja će zavisiti od broja pregleda koji će krvavi snimak amputacije imati na društvenim mrežama. Minimalna predviđena isplata bila je 200 evra, a maksimalna - 2.500.

Nastavnika je kako obilno krvari primetio emigrant koji je radio na jezičkoj akademiji u Saragosi. On je video Endrua u blizini iznajmljene kuće koju je delio sa Beltranom i još dvojicom stanara.

Tužioci priznaju da je amputacija bila sporazumna (oglas je ranije bio javno objavljen na društvenim mrežama), ali tvrde da to ne lišava Španca krivične odgovornosti, bez obzira na to što i sam nastavnik nije podigao optužnicu i odrekao se prava na odštetu.

Endru je proveo tri nedelje u bolnici u Španiji nakon čega se vratio u Ujedinjeno kraljevstvo. Njegov polni organ policija je našla u plastičnoj vrećici u iznajmljenom stanu, a u Saragosi je naknadno uspešno prišiven i sada normalno funkcioniše.

- U popodnevnim satima, nešto pre 19.15, kada su obojica bili u spavaćoj sobi, Endru je stegao pidžamu oko dna penisa kako bi izbegao obilno krvarenje. Optuženi je presekao penis kuhinjskim nožem od 30 santimetara koji nikada nije pronađen jer ga se optuženi rešio - navodi se u optužnici, a još uvek je nejasno kako će svedočiti nastavnik koji je u trenutku užasa bio pod dejstvom alkohola (on i reper su popili četiri boce belog vina) i valijuma kako bi "smogao hrabrosti" za suludi čin.

Beltran, čije je umetničko ime "Sanatorio del Atico", uhapšen je pet dana posle incidenta i četiri meseca je proveo u zatvoru pre nego što je pušten uz kauciju. Njegov advokat je ranije najavio da će u odbrani insistirati da je Endru praktično delo izvršio sam, kao i da će istaći kako je šteta minimalna jer britančev polni organ sada normalno funkcioniše.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.