REGION U SUZAMA: Preminula MAJKA HRABROSTI - odabrala je da rodi UPRKOS OPAKOJ BOLESTI

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2019, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REGION U SUZAMA: Preminula MAJKA HRABROSTI - odabrala je da rodi UPRKOS OPAKOJ BOLESTI

Mišljenja lekara bila su podeljena, neki su joj predlagali prekid trudnoće, ali je ipak odlučila da rodi dete.

Ana Đoković iz Bara, koja je pre dve godine odlučila da svoj život stavi na kocku i da uprkos raku grlića materice rodi dete, preminula je.

Retke su situacije kada pacijent ne posluša savet lekara. Zbog toga je Anina priča bila jedinstvena.

Kako je ranije kazala, Ana je u četvrtom mesecu trudnoće prvi put čula otkucaje srca bebe. Istog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tog dana lekari su joj saopštili strašnu dijagnozu - invazivni karcinom grlića materice.

U tom trenutku tumor joj je bio veličine oko tri centimetara, a mišljenja lekara, bila su podeljena. Neki su joj predlagali prekid trudnoće, imala je čak i konzilijarnu odluku za to, dok su joj drugi savetovali da ipak može da izgura, barem do sedmog meseca.

Odlučila se da rodi dete, iako je za mnoge to bilo neodgovorno.

Danas iza sebe ima sina Vukotu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.