PANIKA U PRIŠTINI! Počeli napadi nakon dijaloga u Briselu: Doživeli smo potpuni neuspeh, Kurti je smešan!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2021, 17:17

PANIKA U PRIŠTINI! Počeli napadi nakon dijaloga u Briselu: Doživeli smo potpuni neuspeh, Kurti je smešan!

Oglasio se Ramuš Haradinaj.

Lider Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj nazvao je "potpunim neuspehom" današnji nastup premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija tokom dijaloga Beograda i Prištine u Briselu.

- Potpuni neuspeh premijera Kutrija u dijalogu. Iznenađujuće što priznanje Kosova nije njegov prioritet. Njegov prioritet je transformacija CEFTA u SEFTA. Smešno - naveo je Haradinaj na Fejsbuku.

On smatra da je uzajamno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << priznanje jedino što je potrebno Prištini iz dijaloga.

- Priznanje podrazumeva i mir i najnapredniji ekonomski status, ali i otvara puteve za otkrivanje istine o nestalima. Inače, ovakav pristup raspravljanju o temama, a da nema međusobnog priznavanja, kao što se ranije dešavalo u procesu dijaloga, ne daje rezultate i u ovoj fazi je opasan za zemlju - tvrdi Haradinaj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.