RASPUCAVANJE: Vesić poziva Đilasa na TV duel

Izvor: Mondo, 23.Sep.2018, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RASPUCAVANJE: Vesić poziva Đilasa na TV duel

Osnivač Saveza za Srbiju Dragan Đilas traži od RTS-a da pročitaju njegov demanti na, kako kaže, laži koje je o njemu izneo zamenik gradonačelnika Goran Vesić u subotu u jutarnjem programu, a Vesić mu odgovara pozivom na TV duel.

Foto: Mondo/Stefan Stojanović

"Neka medijski tajkun Đilas predloži televiziju sa nacionalnom pokrivenošću, termin i voditelja. Za mene je TV duel prilika da građane Srbije ponovo upoznam sa zloupotrebama koje je Đilas vršio >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << dok je bio na vlasti. Biće to prilika i da građani Srbije saznaju kako se Đilas obogatio dok je bio Tadićev direktor Narodne kancelarije, Koštuničin ministar i tajkunski gradonačelnik", naveo je Vesić.

Vesić se, kaže, nada da je "Dragan Đilas dovoljno hrabar da izađe na TV duel umesto što se krije iza saopštenja".

Na svom Twitter nalogu Đilas je ranije danas naveo da je uputio dopis javnom servisu u kojem je, kako kaže, taksativno nabrojao "sve laži u kojima je direktno pominjan", a koje je Vesić izneo u subotu gostujući u jutarnjem programu RTS-a.

Uputio sam danas dopis RTS i Nenadu Stefanoviću u kojem sam taksativno naveo sve laži koje je G.Vesić izgovorio u subotu u jutarnjem programu. Po Zakonu o informisanju tražim da mi omoguće da odgovorim na laži u kojima sam direktno pominjan ili da pročitaju demanti na televiziji

— Dragan Djilas (@DraganDjilas) September 23, 2018

Đilas je večeras izjavio da je jasno ko uređuje program RTS, a Vesić je na to uzvratio da je Đilasov odgovor kukavički i da ne sme da pristane na sučeljavanje.

"Ustanovili smo ko je glavni urednik svih TV sa nacionalnom frekvencijom. Vesić nudi da izaberem televiziju, emisiju i voditelja za duel sa njim!? Ovo je istorijski trenutak da su priznali da Vučić kontroliše sve televizije! Sačekaću da se RTS ohrabri da na klevete odgovorim istinom", napisao je Đilas na Tvitteru.

Vesić, međutim, uzvraća da je, kada je ponudio Đilasu TV duel, bio siguran da on ne sme da pristane na sučeljavanje.

"Samo me je interesovalo kako će da obrazloži svoje bežanje. Kaže Đilas da uređujem medije jer mu nudim TV duel? Pa vas pedeset iz opozicije je do sada nudilo Vučiću TV duel. Da li to znači da svi ti liderčići opozicije uređuju sve te televizije?", naveo je Vesić.

On konstatuje da posle Đilasovog dana'njeg odgovora konačno jasno da on ne sme na TV duel gde neko može da mu odgovori.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đilas: RTS da objavi moj demanti; Vesić predlaže TV duel

Izvor: B92, 23.Sep.2018

Osnivač Saveza za Srbiju Dragan Đilas traži od RTS-a da pročitaju njegov demanti na, kako kaže, laži koje je o njemu izneo zamenik gradonačelnika Goran Vesić...Vesić mu odgovara pozivom na TV duel..."Neka medijski tajkun Đilas predloži televiziju sa nacionalnom pokrivenošću, termin i voditelja....

Nastavak na B92...

"Nemoj da se kriješ iza saopštenja nego dođi i objasni odakle ti milioni": Vesić pozvao Đilasa na TV duel

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2018

Osnivač SZS traži demanti od RTS-a..Osnivač Saveza za Srbiju Dragan Ðilas traži od RTS-a da pročitaju njegov demanti na, kako kaže, laži koje je o njemu juče izneo zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić u jutarnjem programu, a Vesić mu odgovara pozivom na TV duel...Pročitajte i:..-...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.