RASKRINKAVANJE UŽIVO NA PINKU: Večeras u Zadruzi padaju maske! u studio stiže njih troje, a onda sledi ono od čega zadrugari danima strepe (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 13.Dec.2018, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RASKRINKAVANJE UŽIVO NA PINKU: Večeras u Zadruzi padaju maske! u studio stiže njih troje, a onda sledi ono od čega zadrugari danima strepe (FOTO)

U studio televizije Pink stiže Ivana Vrbaški, koja će govoriti o sve zategnutijim odnosima između svoje ćerke Mine Vrbaški i bivšeg verenika Karađorđa Subotića Kao svakog četvrtka, i večeras će gledaoci televizije Pink biti u prilici da uživaju u specijalnim emisijama "Zadruge" - najpre će voditelj Ognjen Nestorović sa svojim gostima u studiju emisije "Porodice zadrugara" razgovarati o svim aktuelnostima >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << iz hiper-rijalitija Televizije Pink, posle čega će uslediti "Gledanje snimaka" uživo iz Bele kuće. U studio televizije Pink stiže Ivana Vrbaški, koja će govoriti o sve zategnutijim odnosima između svoje ćerke Mine Vrbaški i bivšeg verenika Karađorđa Subotića, ali i o razlozima zbog kojih je odlučila da javno raskine veridbu. Takođe, u studiju će biti Neša, brat Mikija Đuričića, koji će govoriti o njegovom odnosu sa Suzanom Perović, a takođe i Stefan, brat Bore Santane koji će uživo u studiju televizije Pink govoriti o svim aktuelnostima koje su vezane za ovog zadrugara. Odmah posle emisije "Porodice zadrugara" sledi i "Gledanje snimaka" - zadrugari će u Beloj kući imati prilike šta su njihovi cimeri krišom govorili i radili u prethodnih sedam dana, a nema sumnje da će sve ono što im je Veliki šef pripremio za večeras podići ogromnu prašinu!Pink.rs

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.