RADULE, GDE UTEČE?! Opozicioni političari došli na šamaranje, pa ostavili ŽENE DA SE TUKU SA HULIGANIMA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2020, 10:10

RADULE, GDE UTEČE?! Opozicioni političari došli na šamaranje, pa ostavili ŽENE DA SE TUKU SA HULIGANIMA (VIDEO)

Sinoć je u Beogradu održan treći po redu protest.

Iako se i dalje ne zna šta su konkretni ciljevi i zahtevi organizacije ovih protesta jedno je sigurno - demonstranti ne mogu bez nasilja.

Kao i prethodna dva, ni ovaj nije mogao da prođe bez incidenata, što dokazuju i snimci koji kruže po društvenim mrežama.

Iako je sinoćni protest bio mirniji nego prethodna dva, čini se da demonstrantima nije odgovaralo to što policija nije reagovala pa nisu imali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izgovor da ih napadaju i razbijaju grad, pa su se tukli među sobom.

Na jednom snimku koji kruži drštvenim mrežama može se videti kako se huligani tuku među sobom. To i ne iznenađuje toliko, koliko činjenica da su učesnici tuče zapravo opozicioni političari - odnosno opoziciona političarka.

Naime, na snimku se mogu videti Saša Radulović i Branka Stamenković kako sede na asfaltu ispred Skupštine kada je počela opšta tuča huligana.

Da stvar bude gora, kada se situacija zahuktala, Radulović se sklonio sa strane i ostavio Branku Stamenković da sama učestvuje u makljaži.

Izgleda da se opozicija ovih dana oslanja na to da žene obavljaju prljave poslove za njih, pa čak i na to da se fizički obračunavaju. Podsećanja radi, na protestima demonstranti su prebili Sergeja Trifunovića, Dragan Đilasa i Vuka Jeremića, a da je batine dobio tvrdio je i Boško Obradović, dok je Boris Tadić prošao samo sa prozivkama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.