Putnička vozila na Gradini čekaju 70 minuta na ulaz u Srbiju

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Avg.2019, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putnička vozila na Gradini čekaju 70 minuta na ulaz u Srbiju

Putnička vozila na ulaz u Srbiju na graničnom prelazu Gradina, sa Bugarskom, čekaju 70 minuta, a dok na prelazu Horgoš, sa Mađarskom, na izlaz iz Srbije putnička vozila čekaju 20 minuta, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije.

Na graničnom prelazu Preševo, sa Severnom Makedonijom, putnička vozila čekaju 20 minuta na izlaz i 40 minuta na ulaz u Srbiju.

Putnička vozila na izlaz iz Srbije na graničnom prelazu Batrovci, sa Hrvatskom, čekaju 15 minuta.

Na graničnom prelazu Gostun, sa Crnom Gorom, putnička vozila čekaju jedan sat na izlaz iz Srbije i pola sata na ulaz u zemlju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Putnička vozila na Gradini čekaju 70 minuta na ulaz u Srbiju

Izvor: Danas, 20.Avg.2019

Putnička vozila na ulaz u Srbiju na graničnom prelazu Gradina, sa Bugarskom, čekaju 70 minuta, a dok na prelazu Horgoš, sa Mađarskom, na izlaz iz Srbije putnička vozila čekaju 20 minuta, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije. Članak Putnička vozila na Gradini čekaju 70 minuta na ulaz u...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.