Putin i na svadbi mora da radi: Objavljene prve fotografije sa venčanja u Austriji (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Avg.2018, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin i na svadbi mora da radi: Objavljene prve fotografije sa venčanja u Austriji (FOTO)

Ruski lider doputovao sa ansamblom donskih kozaka

Šefica austrijske diplomatije Karin Knajsl planira da tokom sopstvene svadbe održi radni sastanak sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom, javila je televizija ORF, pozivajući se na Ministarstvo spoljnih poslova Austrije.

Pročitajte i:

Pregovori će se, kako se navodi, održati bez obzira na to što će Putin doputovati na svadbu kao privatno lice. Događaj obezbeđuju austrijske vlasti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Putin is in Austria for a wedding pic.twitter.com/CLrHfL1arI

— Russian Market (@russian_market) August 18, 2018

Ruski lider je, prema podacima medija, doputovao na svadbu sa ansamblom donskih kozaka. Svadbena ceremonija je malo kasnila, jer je ruski predsednik zakasnio 10 minuta, javlja televizija Oe24.

Kako piše list "Nahrihten", deset osoba iz kozačkog hora zabavlja goste pevanjem tradicionalne narodne pesme na svečanoj ceremoniji.

Hohzeit in Steiermark

A post shared by Marko Brajkovic (@markobrajkovic4561) on Aug 18, 2018 at 4:54am PDT

Svadba se održava u restoranu "Gasthaus Čepe an der Vajnštrase", na jugu Štajerske.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.