Putin:Osumnjičeni za trovanje Skripalja nisu kriminalci i ne rade za vojsku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Sep.2018, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin:Osumnjičeni za trovanje Skripalja nisu kriminalci i ne rade za vojsku

Rusija je identifikovala dvojicu muškaraca koje je Velika Britanija imenovala kao osumnjičene za trovanje bivšeg dvostrukog agenta Sergeja Skripalja i njegove ćerke Julije u Solzberiju, izjavio je danas ruski predsednik Vladimir Putin, ističući da u vezi sa njima "nema ništa kriminalnog".

Putin je naveo da su te osobe poznate ruskim zvaničnicima i da nisu radili za vojsku, preneo je AP.

Ruski predsednik je pozvao tu dvojicu muškaraca da se obrate javnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i da iznesu svoju priču.

Britanija je prošle nedelje imenovala dvojicu glavnih osumnjičenih za trovanje Skripalja i njegove ćerke 4. marta, Aleksandra Petrova i Ruslana Boširova, optužujući Moskvu da ona stoji iza toga, a što je Kremlj demantovao.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Putin: Rusija identifikovala osumnjičene za trovanje novičokom

Izvor: Beta, 12.Sep.2018

Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je danas da je Rusija identifikovala dvojicu ljudi koje je Britanija imenovala kao osumnjičene za trovanje bivšeg ruskog špijuna nervnim agensom novičokom u Britaniji i da "nema ništa kriminalno" u vezi s njima.Britanija je prošle nedelje optužila dva navodna...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.