Umeren saobraćaj, bez zastoja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Maj.2018, 08:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umeren saobraćaj, bez zastoja

U Srbiji je večeras intezitet saobraćaja umeren, zastoja i prekida nema, dok se na naplatnim rampama prolazi bez zadržavanja, saopštio je AMSS.

Vozače ove večeri očekuje pretežno suvo vreme, dok na promenljive vremenske prilike koje donose pljuskove sa grmljavinom treba računati na području Šumadije, Bačke, kao i u Pčinjskom okrugu.

Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije" nema zadržavanja na naplatnim stanicama.

Veći oprez >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << biće potreban i duž Ibarske, Đerdapske i Drinske magistrale zbog učestalih odrona zemlje i kamena, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Radovi, takođe, mogu uticati na usporen saobraćaj i moguće zastoje, pa savetujemo više strpljenja i tolerancije za volanom, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Očekuju se gužve u saobraćaju

Izvor: Radio 021, 26.Maj.2018

Prohodnost puteva je dobra, vanrednih zastoja nema, a na naplatnim rampama prolazi se bez zadržavanja, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije...Sunčano i toplo vreme koje nas danas očekuje verovatno će biti razlog da se mnogi vozači upute ka izletištima ili vikend naseljima, zbog čega može...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.