Putari žicom pritegli Crnogorci u STRAHU! Plaše se da će ih zadesiti ISTA SUDBINA kao Italijane (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Avg.2018, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Putari žicom pritegli" Crnogorci u STRAHU! Plaše se da će ih zadesiti ISTA SUDBINA kao Italijane (FOTO)

Blagi užas

U obrušavanju nadvožnjaka Morandi u utorak na auto-putu A10 koji prolazi kroz Đenovu, grad na severu zemlje, poginulo je najmanje 39 ljudi, među kojima troje dece, uzrasta sedam, 12 i 13 godina.

Pročitajte i:

Proglašena je dvodnevna žalost, a građani u svim regionima države strahuju da bi i drugi mostovi mogli da dožive sličnu sudbinu, budući da je većina u lošem stanju.

Deo vijadukta Morandi preko reke Polčevere >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pao je na kuće i višespratnice koje su se nalazile ispod njega, uvećavajući broj poginulih i povređenih. U momentu nesreće na tom delu ovog međunarodnog puta koji spaja italijansku rivijeru sa južnom obalom Francuske, bilo je tridesetak automobila i četiri, pet kamiona, koji su se survali u provaliju.

Nakon ove nezapamćene tragedije, i u regionu, tačnije Crnoj Gori se javila ista bojazan. Naime, na društvenim mrežama se pojavila fotografija koja pokazuje most "Ujtin potok", magistrala Bar-Ulcinj.

Na priloženoj fotografiji se vidi da je most jako lošem stanju, a to potvrđuju i komentari ispisani ispod slike, te svi strahuju da će se ponoviti sudbina Italijana.

Komentari su se nizali u istom stilu, te su ljudi govorili da ne žele više tu da prolaze, da je katastrofa, kako su ga "putari žicom pritegli", kad bude zemotres pašće, kao i da će naići milioniti "slučajni" prolaznik, ali da će most sačekati nove izbore.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.