Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Feb.2019, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Put Tutin-Leskova povremeno neprohodan zbog snega

Glavni put koji od Tutina vodi prema selu Leskova povremeno je neprohodan za saobraćaj zbog snega koji od ponedeljka uveče pada na teritoriji Pešterske visoravni, rečeno je danas.

Šef sekcije za puteve u preduzeću "Novi Pazar put" Sead Kurtović rekao je za novopazarski radio Sto plus da najviše problema stvara jak vetar, koji izaziva velike snežne namete na kritičnim deonicama.

"Putarske ekipe su od sinoć na terenu, ali nam nameti prave najviše problema. Samo >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << nekoliko minuta nakon prolaska naše mašine, vetar stvori nove namete i saobraćaj opet bude blokiran", rekao je Kurtović.

Na tutinskom delu Pešterske visoravni od sinoć je palo oko 10 centimetra snega.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Put Tutin – Ljeskova povremeno neprohodan

Izvor: SandzakPress.net, 12.Feb.2019

Zbog snijega, koji od sinoć pada na teritoriji Pešterske visoravni, glavni put od Tutina prema selu Ljeskova nekoliko puta do sada bio je neprohodan za saobraćaj. Šef sekcije za puteve u AD “Novi Pazar put” Sead Kurtović rekao je za radio Sto plus da najviše problema stvara jak vetar, koji...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.