Pune ruke posla za ruske specijalce na Kavkazu: Ubijeno 50, a uhapšeno preko 200 terorista

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Okt.2018, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pune ruke posla za ruske specijalce na Kavkazu: Ubijeno 50, a uhapšeno preko 200 terorista

Velika aktivnost ekstremista u Čečeniji i Dagestanu

Tokom ove godine na Severnom Kavkazu sprečeno je šest terorističkih napada i 50 naoružanih napadača je ubijeno, izjavio je direktor Federalne službe za bezbednost (FSB) Aleksandar Bortnikov.

ZATVORENO NEBO NAD MEDITERANOM: Ruski brodovi manevrišu, deo flote se vraća kući (VIDEO)

- Šest sprečenih terorističkih napada — to je rezultat operacija i borbenih dejstava sprovedenih ove godine. Pored >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << toga, 50 ekstremista je ubijeno, uključujući i šefove terorističkih grupacija aktivnih u Čečeniji i Dagestanu - rekao je Bortnikov

Prema njegovim rečima, uhapšena su i 63 naoružana napadača i 142 saučesnika.

Pale CRNE ZASTAVE Islamske države na Sinaju: Velika akcija egipatske policije, IMA MRTVIH

Bortnikov je takođe upozorio i da međunarodni teroristi aktivno vrbuju i u svojim aktivnostima koriste decu.

Kako je precizirao, od ukupno pet učesnika u seriji napada na pripadnike bezbednosnih službi u Čečeniji — četvoro su bila deca ispod 18 godina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Putin KONAČNO OTKRIO tajnu svoje radne sposobnosti

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Okt.2018

Predsednik i premijer Rusije posetili Stavropoljski kraj..Predsednik Rusije Vladimir Putin je tokom susreta sa poljoprivrednicima iz Stavropoljskog kraja otkrio tajnu svoje radne sposobnosti...Pune ruke posla za ruske specijalce na Kavkazu: Ubijeno 50, a uhapšeno preko 200 terorista..Putin je zajedno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.