Pukla mu kičma na dva mesta, pa se utopio! Instruktor: Nemojte da me shvatite pogrešno...

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Sep.2019, 06:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pukla mu kičma na dva mesta, pa se utopio! Instruktor: "Nemojte da me shvatite pogrešno..."

Reper Dalibor Andonov Gru utopio se u Dunavu pošto je prethodno zadobio dvostruki prelom kičme pokazala je obdukcija njegovog tela.

Dakle, rezultati obdukcije pokazali su da je nastradao od posledica utapanja. Utapanju u reci Dunav prethodio je prelom kičme na dva mesta, nakon čega je ostao paralizovan.

Vojislav Ivanović, instruktor paraglajdinga, kaže da Gruu u trenutku nesreće nije bilo spasa i da mu ni pojas za spasavanje, da ga je nosio, ne bi mnogo pomogao.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Olujni nalet vetra, kakav odavno nije viđen u Beogradu, najviše je doprineo tome da Gru nastrada. Od tolike brzine kojom ga je vetar nosio telo i organi prosto popucaju. Toliko je snažno duvalo da se činilo da, ako razvijete kišobran ili mantil, možete da poletite - kaže Ivanović i dodaje da vremenske prilike u ponedeljak u Beogradu nikako nisu bile pogodne za ovakne sportove.

- Ne bih želeo da me neko shvati pogrešno, svima nam je teško zbog tragedije, ali naprosto, po onakvom vetru se ne leti - ističe Ivanović.

Podsetimo, Dalibor Andonov Gru tragično je izgubio život juče u Zemunu tokom vožnje kajta i iza sebe ostavio ženu Danicu i dvoje dece, sina Vuka i Relju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.