Pucnjava u centru Beograda, ubijen muškarac

Izvor: B92, 18.Apr.2018, 07:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava u centru Beograda, ubijen muškarac

Beograd -- U pucnjavi koja se dogodila u Crnogorskoj ulici u Beogradu ubijen je muškarac (37). Nezvanično, ubijen je Luka Radulović poznat po "slučaju bentli".

Kako je ranije potvrdila portparolka Hitne pomoći Nada Macura, pucnjava se dogodila u 01.22 sati u Crnogorskoj ulici broj 8, u blizini Brankovog mosta.

On je sa teškom povredom prebačen na reanimaciju u Urgentni centar, međutim preminuo je u bolnici.

Kako nezvanično saznajemo, ubijen je Luka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Radulović, koji je radio kao obezbeđenje kluba "Nana", a koji je u medijima poznat i kao jedan od trojice muškaraca iz "bentlija“, koji su u septembru prošle godine uhapšeni zbog presecanja kolone predsednika Srbije.

Ubrzo posle tog incidenta su uhapšeni i određen im je pritvor, ali su 20 dana kasnije pušteni. Protiv njih je kasnije podignuta i optužnica.

Kako javlja naš reporter, do pucnjave je došlo nakon rasprave, Radulović je teško ranjen, a preminuo je u bolnici. Za napadačem se i dalje traga, a prema nekim informacijama, on je imao pomagače, koji su se nakon pucnjave udaljili kolima.

Beogradski medij naveo da je do pucnjave došlo zbog prodaje narkotika.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.