Pucnjava u Podgorici, mediji otkrili ko je izrešetani mladić

Izvor: B92, 26.Sep.2019, 07:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava u Podgorici, mediji otkrili ko je izrešetani mladić

Podgorica -- Jedan muškarac upucan je u Ulici Oktobarske revolucije u Podgorici, prenose crnogorski mediji. Pola sata nakon toga, preminuo je u bolnici.

Muškarac je ranjen na prilazu sa ulice ispred zgrade "Drvoimpeks". Policija je brzo došla na mesto događaja, nakon čega je blokirala kvart, a mladić je prevezen u Klinički centar Crne Gore, u kom je i preminuo.

Uviđaj je trajao do kasno u noć, a za sada su nepoznati motivi napada.

Prema saznanjima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "Vijesti" radi se o Branku Vučkoviću (33), koji je u KC primljen sa više prostrelnih rana u nogama. Jedan metak pogodio mu je glavnu arteriju, zbog čega su napori lekara da spasu njegov život bili uzaludni.

Odmah po prijemu u Urgentni blok lekari su pokušali da ga reanimiraju, ali ni to nije pomoglo.

Više osoba saslušano je u svojstvu građanina, a prema saznanjima "Vijesti" policija je privodila i očevice - stanare zgrade ispred koje je Podgoričanin ranjen. Niko od njih nije zadržan nakon saslušanja.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOĆNI ORUŽANI OBRAČUN U PODGORICI: U sačekuši ranjen muškarac, lekari mu se bore za život (FOTO)

Izvor: Kurir, 26.Sep.2019

U sinjoćnjoj pucnjavi u ulici Oktobarske revolucije u Podgvorici teško je ranjen B.V.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.