Izvor: RTS, 02.Jul.2022, 00:04

Pucnjava u Kentakiju - muškarac ubio tri i ranio nekoliko policajaca

Tri policajca su ubijena, a petoro ih je ranjeno kada je muškarac otvorio vatru na policiju koja je pokušavala da mu uruči nalog za privođenje u istočnom Kentakiju, saopštili su zvaničnici.
Policajci su došli do kuće Lensa Storza zbog prijave za porodično nasilje, kada je on ispalio više metaka na njih i tako ubio tri policajca i policijskog psa K9.

Tokom pucnjave ranjeno je pet policajaca.
Identitet ubijenih policajaca još nije >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << objavljen.
Policajci koji su odgovarali na poziv naišli su na "čisti pakao" kada su stigli na lice mesta, rekao je novinarima šerif okruga Flojd Džon Hant. 
"Policajci su na mestu događaja satima bili pod vatrom. Nisu imali šanse", rekao je Hant.

Dodao je da se Storz predao nakon pregovora koji su uključivali i članove njegove porodice.
Guverner Kentakiaj  Endi Bešir na Tviteru je napisao da je okrug Flojd pretrpio strašan gubitak i pozvao građane Kentakija da se pomole za porodice poginulih i ranjenih.
"Ovo je teško jutro za našu zajednicu. Ovi heroji su žrtvovali sve da zaštite naš narod", napisao je Bešir.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U američkoj državi Kentaki muškarac iz svoje kuće otvorio vatru na policiju, tri policajca ubijena

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Jul.2022

Tri policajca su ubijena i pet ih je ranjeno u američkoj državi Kentaki, kada je muškarac otvorio vatru na policiju, saopštile su lokalne vlasti.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.