Pucnjava kod Čačka: Šest metaka iz automobila u pokretu; meštani zabrinuti za bezbednost

Izvor: B92, 12.Avg.2020, 18:34

Pucnjava kod Čačka: Šest metaka iz automobila u pokretu; meštani zabrinuti za bezbednost

U selu Zablaće kod Čačka po podne je došlo do pucnjave u centru ovog mesta, kada je iz automobila u pokretu ispaljeno nekoliko metaka.

U ovom incidentu nije bilo povređenih lica, ali meštani strahuju za svoju bezbednost.

"Kroz naše selo vodi stari put ka Kraljevu i izuzetno je prometan. U jednom momentu smo začuli pucnje. Mislim da je u pitanju vozilo marke "reno megan" i da se iz njega puca u vazduh. Ne znamo šta je povod ovakvog ponašanja, ali usred bela dana >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << delovalo je zastrašujuće jer se pucalo više oko pet, šest puta. Svima nam je laknulo kad smo videli da niko nije povređen i da nijedan metak nije zalutao", kaže jedan od očevidaca ovog događaja za Rinu.

Po prijavi meštana, na mesto događaja u selo Zablaće izašli su policajci, izvršili uviđaj i nakon pregleda video-snimaka počinioci su identifikovani i privedeni.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.