Pucao na prolaznike u Švedskoj, ima povređenih FOTO

Izvor: B92, 13.Okt.2017, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucao na prolaznike u Švedskoj, ima povređenih FOTO

Naoružani muškarac otvorio je vatru u blizini pijace u centru švedskog grada Treleborg, javljaju lokalni mediji. Nekoliko ljudi je teško povređeno u pucnjavi.

"Primili smo više dojava o pucnjavi u Treleborgu. Kada smo stigli na mesto pucnjave, zatekli smo nekoliko povređenih ljudi", rekao je portparol policije, prenosi britanski "Ekspres".

Portparol policije Fredrik Brat je najpre rekao da je bilo najmanje četvoro povređenih koji su zadobili, kako se pretpostavlja, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << povrede nanete vatrenim oružjem. Međutim iz policije je kasnije saopšteno da su dve osobe zadobila prostrelne rane, a da preostali "možda imaju povrede druge vrste". Nije precizirano o kakvim je povredama reč.

Iz policije je navedeno i da su svi povređeni muškarci.

Veliki broj policijskih vozila i ekipa Hitne pomoći su na mestu pucnjave. Potraga za napadačem je u toku.

Na terenu je i specijalna policijska jedinica koja uz pomoć pasa pretražuje područje napada i traga za oružjem.

Pucnjava se zasad ne tretira kao teroristički napad, javlja britanski Telegraf pozivajući se na policijske izvore.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pucnjava u Švedskoj, četvoro ranjenih

Izvor: RTS, 13.Okt.2017

. Najmanje četiri osobe su ranjene pošto je za sada neidentifikovani napadač otvorio vatru na prolaznike na pijaci u švedskom gradu Treleborgu.

Nastavak na RTS...

Pucnjava u Istanbulu, ubijen učenik (VIDEO)

Izvor: Mondo, 13.Okt.2017

U pucnjavi ispred škole u Istanbulu ubijen je jedan učenik, dok je dvoje učenika povređeno, preneli su lokalni mediji...#Breaking: One student was killed and two injured as result of a shooting in #Istanbul, Hürriyet newspaper reported Friday.(Via @Haberturk) pic.twitter.com/ccQkFoF3C5..— News...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.