Napadač sa Karaburme se branio ćutanjem, još nisu utvrđeni motivi

Izvor: B92, 03.Dec.2020, 15:17

Napadač sa Karaburme se branio ćutanjem, još nisu utvrđeni motivi

Osumnjičeni za pucnjavu u Mirijevu i na Karaburmi u ponedeljak uveče J.N. (27) na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu branio se ćutanjem.

Uhapšen u akciji Interventne jedinice policije iste večeri, kada je kod njega pronađen pištolj, za koji nije imao dozvolu.

Tužilaštvo je nakon saslušanja sudu predložilo da mu odredi pritvor da ne bi ponovio krivično delo, kao i da se nad njim obavi neuropsihijatrijsko veštačenje, rekla je za Tanjug portpatolka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tužilaštva Irena Bjeloš.

Osumnjičeni se tereti za krivična dela nedozvoljeno nošenje oružja i izazivanje opšte opasnosti.

J. N. je u ponedeljak, kako se sumnja, oko 19.30 časova na Karaburmi u Ulici Bore Vukumirovića iz automobila "reno laguna" ispalio više projektila u pravcu parkiranog vozila marke „mercedes“.

Zatim je oko 21 čas, kako se sumnja, u Mirijevu, u Ulici Matice srpske, ponovo ispalio više projektila u vazduh.

Istraga treba da utvrdi motive njegovog pucanja.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.