Pucaču sa Karaburme određen pritvor, on se žalio

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Dec.2020, 15:02

Pucaču sa Karaburme određen pritvor, on se žalio

BEOGRAD, 3. decembra (Tanjug) - Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana prema J.N, osumnjičenom za pucnjavu u Mirijevu i na Karaburmi u ponedeljak uveče.

Pritvor mu je određen zbog opasnosti da će ponoviti krivično delo u kratkom roku, precizirala je za Tanjug portparol suda Tatjana Tešić.

Na ovu odluku suda, koja je doneta u sredu, danas je izjavljena žalba.

J. N. se inače na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu branio ćutanjem.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Uhapšen u akciji Interventne jedinice policije iste večeri nakon pucnjave, kada je kod njega pronađen pištolj, za koji nije imao dozvolu.

Tužilaštvo je tražilo da se nad njim obavi neuropsihijatrijsko veštačenje, a tereti ga za krivična dela nedozvoljeno nošenje oružja i izazivanje opšte opasnosti.

J.N. je u ponedeljak, kako se sumnja, oko 19,30 časova na Karaburmi u ulici Bore Vukumirovića iz automobila "reno laguna" ispalio više projektila u pravcu parkiranog vozila marke "mercedes".

Zatim je oko 21 čas, kako se sumnja u Mirijevu, u ulici Matice srpske, ponovo ispalio više projektila u vazduh.

Istraga treba da utvrdi motive njegovog pucanja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

PUCAČ SA KARABURME ZAĆUTAO PRED SUDOM: Određeni dalji koraci u istrazi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2020, 12:37

Osumnjičeni za pucnjavu u Mirijevu i na Karaburmi u ponedeljak uveče, J.N. (27) na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu branio se ćutanjem...Uhapšen je u akciji Interventne jedinice policije iste večeri, kada je kod njega pronađen pištolj, za koji nije imao dozvolu...- Tužilaštvo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.