Prvo sa Kuranom u rukama, sada sa Erdoganom: Glumica i zvanično prešla u islam?

Izvor: Vesti-online.com, 31.Jan.2017, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvo sa Kuranom u rukama, sada sa Erdoganom: Glumica i zvanično prešla u islam?

Glumica Lindzi Lohan za koju se nagađa da je nedavno promenila veru nakon što je uslikana sa Kuranom u rukama, vratila se na društvenu mrežu Instagram i to sa potpuno neočekivanom fotografijom.

Nakon što je uklonila sve prethodne postove na Instagramu, Lindzi Lohan se vratila na ovu društvenu mrežu i to fotografijom sa turskim predsednikom Redžepom Tajipom Erdoganom.

"Mir počinje sada", napisala je glumica i u postu tagovala američkog predsednika Donalda Trampa >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << koji je nedavno zabranio muslimanskim izbeglicama ulazak u Ameriku.

Na fotografiji na kojoj Lindzi pozira sa Erdoganom nalazi se i sedmogodišnja devojčica Bana Alabed iz Sirije koja je bila u centru pažnje kada je na Tviteru dokumentovala tragično razaranje Alepa.

"Želimo da kažemo svim ljudima koji trenutno pate u Siriji i Alepu i svim izbeglicama da smo ovde i da vas podržavamo. Držite se i budite jaki kao Bana. Šaljemo vam puno ljubavi, sreće i blagoslova", rekla je glumica u klipu koji je devojčica okačila na društvene mreže.

A photo posted by Lindsay Lohan (@lindsaylohan) on Jan 28, 2017 at 5:36pm PST

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.