Izvor: RTS, 27.Nov.2020, 13:46

Prvo izvlačenje "Uzmi račun i pobedi 2020" u subotu, stiglo 3.150.000 koverata

Prvo izvlačenje u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2020" biće održano u subotu u 17.55, uz direktan prenos na prvom programu Radio-televizije Srbije.
Građani i danas imaju vremena za slanje koverata sa po najmanje 10 računa ili slipova. Sve koverte koje su blagovremeno ubačene u poštanske sandučiće u skladu sa radnim vremenom poslovnica pošte širom Srbije, naći će se u subotu u bazenu u studiju i biće u konkurenciji za vredne nagrade, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << navodi se u saopštenju Kancelarije za saradnju sa medijima Vlade Srbije. 

U sutrašnjem izvlačenju biće dodeljeno pet automobila "Fijat" 500L i jedan stan u Beogradu, u naselju Zemunske kapije. 
Srećne dobitnike izvući će teniserka Olga Danilović.
U ovom trenutku na adresu "Uzmi račun i pobedi 2020" stiglo je čak 3.150.000 koverata. Sve koverte poslate od 15. oktobra biće u bazenu sve do kraja drugog kruga nagrade igre i sve vreme će konkurisati za nagrade.
U nagradnoj igri koju organizuje Vlada Republike Srbije, a podršku pruža NALED-a, pravo učešća imaju građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. septembra 2020. sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara. 
Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti. Na poleđini koverte neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon dok je na drugoj strani dovoljno napisati "Uzmi račun i pobedi 2020". 
Pravo učešća imaju svi punoletni građani Republike Srbije dok je slanje koverata besplatno - nije potrebna markica.
Vlada Srbije još jednom podseća građane da je učešće u nagradnoj igri epidemiološki bezbedno i ne podrazumeva čekanje u redu niti ulazak u poslovnice pošte. 
Na građane se apeluje da spakuju i adresiraju koverte kod kuće i kako bi one našle put do studija i bile u konkurenciji za vredne nagrade, dovoljno je da pravilno popunjene koverte samo ubace u najbliže poštansko sanduče.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nagradna igra „Uzmi račun i pobedi 2020“: Stiglo više od tri miliona koverata

Izvor: Danas, 27.Nov.2020

Prvo izvlačenje u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2020" biće održano sutra, u 17.55, uz direktan prenos na prvom programu Radio-televizije Srbije (RTS), objavljeno je danas na sajtu RTS.

Nastavak na Danas...

DANAS PRVO IZVLAČENJE "UZMI RAČUN I POBEDI 2020": Još uvek imate vremena za slanje koverata!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2020, 08:24

U ovom trenutku na adresu "Uzmi račun i pobedi 2020" stiglo je čak 3.150.000 koverata...Danas u 17 i 55 biće održano prvo izvlačenje u okviru nagradne igre Uzmi račun i pobedi 2020, uz direktan prenos na prvom programu Radio televizije Srbije, a građani još imaju vremena za slanje koverata sa...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.