Prvo Tel Aviv, pa pojas Gaze: Sirene i raketna paljba FOTO

Izvor: B92, 15.Mar.2019, 01:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvo Tel Aviv, pa pojas Gaze: Sirene i raketna paljba FOTO

Jerusalim -- Izraelska vojska saopštila je da su sirene označile vazdušnu opasnost u južnom Izraelu, signalizirajući novu raketnu paljbu iz pojasa Gaze, navodi AP.

Raketna paljba je odgovor na izraelske vazdušne udare, koji su pokrenuti nakon ranijeg raketnog napada na Tel Aviv.

Izraelska vojska saopštila je ranije da je počela napad na teritorije u pojasu Gaze kao odgovor na raketni napad na Tel Aviv, javlja AP.

Napadi su se dogodili u južnom gradu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Gaze Kana Iounisa, oko 25 kilometara južno od grada Gaze.

Borbeni avioni mogli su se čuti kako lete iznad grada Gaze, gde se u daljini mogao videti i dim iz eksplozija.

Izraelska vojska je saopštila ranije da je ciljala na "terorističke lokacije", ali nije dala više informacija o samom napadu.

Palestinski mediji javili su da je napadnuta pomorska baza Hamasa.

Do sada, nije bilo neposrednih izveštaja o povređenima sa obe strane.

Pročitajte još:

Dve rakete ispaljene na Tel Aviv, jedna presretnuta VIDEO

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RT: Izrael gađao 100 „terorističkih ciljeva“ u Gazi kao odgovor na raketne napade - Tel Aviv

Izvor: Vostok.rs, 15.Mar.2019

Izvor: Vostok / RT Izraelski avioni i helikopteri pogodili su tokom noći oko 100 ciljeva povezanih sa Hamasom u Gazi, saopštila je izraelska vojska. Vazdušni napadi izvršeni su kao odgovor na rakete koje su lansirane iz Gaze prema Tel Avivu. Hamasov štab u delu Gaze - Rima, fabrika za...

Nastavak na Vostok.rs...

Osveta Izraela: Raketirano 100 meta Hamasa (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 15.Mar.2019

Izraelska vojska saopštila je da je tokom protekle noći pogodila 100 meta pokreta Hamas u Pojasu Gaze, kao odgovor na raketni napad na Tel Aviv, metropolu koje se retko nalazi na udaru tog palestinskog ekstremističkog pokreta, prenosi AP...Navodi se da je izraelska vojska gađala poslovni kompleks...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.