Prvi radni dan u septembru bez gužvi: Saobraćaj se odvija bez zastoja, Beograd funkcioniše normalno (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Sep.2019, 09:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi radni dan u septembru bez gužvi: Saobraćaj se odvija bez zastoja, Beograd funkcioniše normalno (FOTO)

Prvo radno jutro u septembru i početak škole za razliku od prethodnih godina danas su počeli bez gužvi u saobraćaju

Javni gradski prevoz počeo je da funkcioniše po zimskom redu vožnje što je dodatno smanjilo gužve na beogradskim stajalištima.

Saobraćaj se i u špicu odvijao bez problema i zastoja. Iako su Beograđani navikli da ih velike gužve sačekaju na auto-putu na Novom Beogradu, donosno na Autokomandi, danas je prošlo bez gužvi iako je prvi radni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dan u septembru.

Na beogradskim mostovima saobraćaj se odvija se bez zastoja, iako se beleži veća frekvencija vozila.

Podsećamo, za saobraćaj su otvoreni Trg Republike i Karađorđeva što je dodatno smanjilo gužve u prestonici. Od danas stupa zimski red vožnje gradskog prevoza, te će od oko 300 vozila više biti na beogradskim ulicama, što je smanjilo gužve na stajalištima.

Pogledajte i na priloženim fotografijama da prvog radnog dana u septembru saobraćaj se odvija u normali:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.