Prvi put je putovao avionom i uradio ono što NIKAKO nije smeo!(VIDEO)

Izvor: NaDlanu.com, 19.Dec.2014, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi put je putovao avionom i uradio ono što NIKAKO nije smeo!(VIDEO)

Snimak muškarca u plavoj jakni koji se naginje kroz otvor tokom leta, postao je hit na internetu. Kinez nije poznavao pravila ponašanja u avionu i nije bio svestan da njegov postupak predstavlja ozbiljnu pretnju po bezbednost putnika.

"Čovek je otvorio sigurnosni izlaz usred leta, kako bi udahnuo svež vezduh. Ovo je nova dimenzija gluposti", napisala je jedna korisnica Tvitera.

Srećom, osoblje je brzo uspelo da uspostavi kontrolu nad situacijom, tako da let nije >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << kasnio.

Ovo je najnoviji u nizu incidenata na letovima kineskih aviokompanija. Jedan nestrpljivi putnik nedavno je aktivirao tobogan koji se koristi samo u slučaju opasnosti, jer je "previše žurio da bi sačekao da se otvore vrata aviona".

Taj potez je aviokompaniju koštao više od 15.000 dolara.

Pre toga, jedna Kineskinja je prosula vrelu supu sa rezancima na stjuardesu koja joj je saopštila da neće moći da sedi pored svog momka.

Izvor: dailymail/blic

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.