Prvi poraz Nagetsa, dabl-dablovi Jokića i Vučevića

Izvor: VOA, 26.Okt.2018, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi poraz Nagetsa, "dabl-dablovi" Jokića i Vučevića

Košarkaši Denvera doživeli su prvi poraz od početka sezone - 121:114 u Los Anđelesu protiv Lejkersa, iako je Nikola Jokić ponovo pružio odličnu partiju i ostvario četvrti uzastopni "dabl-dabl". Srpski internacionalac igrao je 33 minuta, postigao 24 poena, uz 11 skokova, 3 asistencije, po jednu ukradenu loptu i blokadu, ali je njegov učinak ostao u senci "tripl-dabla" Lebrona Džejmsa (28 poena, 11 skokova i 11 asistencija). Bila je to prva pobeda Lejkersa u "Stejpls centru" ove sezone, a presudila je serija 19:4 domaćih u završnici poslednje četvrtine. Pored Džejmsa, u pobedničkom timu istakli su se Kajl Kuzma sa 22 i Džaval Mekgi sa 21 poenom, dok su kod Nagetsa, najbolji uz Jokića bili Džamal Mari sa 22 i Monti Moris sa 20 poena. Od srpskih i crnogorskih košarkaša, u noći između četvrtka i petka aktivan je bio i Nikola Vučević, čiji je Orlando kod kuće poražen od Portlanda - 128:114. Crnogorski reprezentativac imao je skoro identičan ulčinak kao Jokić - 24 poena, 11 skokova, 3 asistencije, 2 ukradne elopte i blokada za 31 minut igre. U ostalim utakmicama, Boston je posle zaostatka u većem delu utakmice, uspeo da napravi preokret i trijumfuje u Oklahoma Sitiju - 101:95, dok je Detroit ostao neporažen i posle četiri utakmice, zahvaljujući pobedi nad Klivlendom - 110:103, u svojoj "Litl Sizars areni".    

Nastavak na VOA...






Povezane vesti

Bljesak Miroslava Raduljice, MONSTRUOZNA partija!

Izvor: Sportske.net, 26.Okt.2018

Miroslav Raduljica je možda odigrao i partiju života...Fantastično izdanje Miroslava Raduljice u svojim Đangsu Dragonsima...U okviru šampionata Kine je protiv Fuđena imao neverovatan učinak, možda i najbolji u karijeri ako gledamo brojke, a ne rivala...Imao je 41 poen, 13 skokova i 8 asistencija,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.