Izvor: Press, 17.Jul.2018, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi čovek Mladenovca o "direktorki i njenom sinu"

Predsednik GO Mladenovac Vladan Glišić prokomentarisao je ostavku direktorke mladenovačke osnovne škole Vesne Vlajić.

screenshot


Ona je navela da je to učinila zbog pritisaka, uprkos podršci kolektiva koju je dobila, a prvi čovek te beogradske opštine je ocenio da je “ona iskusan političar“.
“Dala je izjavu gde prvo sebe predstavlja kao dobrog direktora, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << zatim kao svog sina kao dobrog političara. Našla je krivca, a to je predsednik Opštine. Na kraju sebe predstavlja kao žrtvu. Ja moram da priznam da je uspela i vas da izmanipuliše, niste uspeli da joj postavite pitanja oko redovne sednice koja je održana 5. jula. Koristim priliku da čestitam Školskom odboru, prvo na doslednosti, hrabrosti, istrajnosti. Takođe, čestitam predsedniku Školskog odbora na odluci koju su doneli. Ja joj želim puno uspeha u karijeri, kolektiv ubeđen sam da će se vrlo brzo vratiti na puteve stare slave i obrazovanja“, naveo je Glišić. 

Podsetimo, u Mladenovcu je u subotu održan i protest povodom najavljenog preispitivanja poverenja direktorki OŠ “Momčilo Živojinović”. 

Vlajićeva je o podnošenju ostavke obavestila kolektiv, lokalne medije, a vest o tome na svom Fejsbuk profilu podelio je i njen sin Stevan Vlajić, aktivista i idejni tvorac lika Belog Preletačevića.

 
 

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.