Izvor: Nezavisne Novine, 16.Okt.2019, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva fotografija srpske manekenke nakon nesreće na ziplajnu

Srpska lepotica Simona Andrejić (25) teško je povređena tokom vožnje na ziplajnu, kada se isti nije zaustavio, pa je Simona velikom brzinom udarila u drvo, a od siline udarca ostala je "zakucana" 15 metara iznad zemlje, gdje je bespomoćno visila dva sata.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

PRVI FOTOGRAFIJA OD STRAVIČNE NEZGODE Oglasila se srpska manekenka povređena na imanju milijardra i evo kako sada izgleda

Izvor: Blic, 17.Okt.2019, 09:15

Srpska manekenka Simona Andrejić, koja je 17. jula ove godine doživela stravičnu nezgodu kada je na imanju vijetnamskog milijardera Čin Čua tokom vožnje na žičari svom silinom udarila u drvo, a potom se tamo i zaglavila.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.