Pruži korak: Uključite se u Tamarinu i Bogdanovu šetnju

Izvor: Danas, 19.Sep.2019, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pruži korak: Uključite se u Tamarinu i Bogdanovu šetnju

BBCTamara i Bogdan će prepešačiti Srbiju Za Tamaru Klarić i Bogdana Stevanovića 19. septembar 2019. nije običan četvrtak, već dan za velike stvari. Krenuli su u šetnju, ali ni ona nije obična. Narednih sedam dana prepešačiće Srbiju kako bi obezbedili novac za izgradnju nove roditeljske kuće u Beogradu i pokrenuli ostale da se uključe u […] Članak Pruži korak: Uključite se u Tamarinu i Bogdanovu šetnju se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ulice 27. marta i Starine Novaka od jutros pod vodom (FOTO, VIDEO)

Izvor: Danas, 20.Sep.2019, 08:55

Ulice 27. marta i Starine Novaka u Beogradu, na kojima su u toku radovi na rekonstrukciju, od jutros su poplavljene, er je tokom radova pukla neka od vodovodnih cevi, javlja novinarka Danasa. Članak Ulice 27. marta i Starine Novaka od jutros pod vodom (FOTO, VIDEO) se pojavljuje prvo na Dnevni list...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.