Prozvali su je najtužnijom macom, sada je srećnija nego ikad/ VIDEO

Izvor: B92, 23.Jul.2018, 09:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prozvali su je najtužnijom macom, sada je srećnija nego ikad/ VIDEO

Mimi je maca kojaje pronađena u kontejneru. Kada su njeni sadašnji vlasnici čuli za tu priču i ugledali njenu fotografiju, morali su da je udome, ali sve to nije bilo lako. Kada je tek došla, bila je prestravljena i nije verovala nikome.

Mimi je u početku siktala na svoje vlasnike i nije im dopuštala da je dodiruju.

Nakon toga, došli su na ideju da udome još jedno mače kako bi se Mimi što pre opustila. Iako ni prema mačku Martiju nije bila prijateljski nastrojena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iste sekunde, u kratkom roku se opustila.

Bila je radoznala i pratila ga je u stopu. Vrlo su brzo postali nerazdvojni. On joj je pomogao da se opusti i postane prava maca, naučio ju je da čini sve "mačkaste stvari".

Počela je da mjauče, igra se i zahteva pažnju... Iako i dalje ima taj tužni izraz lica, ona je danas srećna maca kojoj treba baš jako puno pažnje.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Prozvali su je najtužnijom macom, sada je srećnija nego ikad (Video)

Izvor: Vesti-online.com, 23.Jul.2018

Mimi je maca koja je pronađena u kontejneru. Kada su njeni sadašnji vlasnici čuli za tu priču i ugledali njenu fotografiju, morali su da je udome, ali sve to nije bilo lako. Kada je tek došla, bila je prestravljena i nije verovala nikome...Mimi je u početku siktala na svoje vlasnike i nije im dopuštala...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.