Provaljena Đilasova igra: Svoje plaćenike gura na izbore

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2020, 09:13

Provaljena Đilasova igra: Svoje plaćenike gura na izbore

Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas zvanično zagovara bojkot izbora, a s druge strane, sve partije i pokreti koje finansira najavili su da izlaze na birališta

- Organizujete i finansirate jedno udruženje građana koje stane na čelo protesta i proglasi bojkot. Pa onda kažu da idu na izbore. Finansirate drugo udruženje građana koje kaže bojkot, pa onda ide na izbore. A vi, finansijer oba, kažete bojkot. Ko je ovde lud, a ko zbunjen - zapitao je na Tviteru lider Dosta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je bilo Saša Radulović.

Dodaje da se Đilas folira kako mu je odjednom Trifunovićev PSG nebitan sa svojih pet odsto podrške, a prethodno su mu bili "nebitni Zelenović u Šapcu, pa Paunović u Paraćinu".

- Savez za Srbiju polako propada i nestaje, što je očigledno bio i cilj - smatra Radulović.

Krstić: Potpuno rasulo

Marketinški stručnjak Nebojša Krstić nema dilemu:

- Ne znam ko tu radi za koga, ali očigledno da se bojkotaški deo opozicije nalazi u potpunom rasulu i da se više ne zna ko pije, a ko plaća.

Vladimir Marinković, potpredsednik Skupštine Srbije, kaže da nije ništa novo da Đilas potpuno kontroliše Savez za Srbiju.

- Takva je situacija i najavljenim učešćem na izborima 1 od 5 miliona i PSG, čime on pokušava sebe da predstavi kao doslednog čoveka i doslednog opozicionara. Biće tu još onih koji će raditi po njegovom direktnom nalogu, ali ovo su potezi koji jasno govore o tome da je bojkot propao, da ga niko, osim Đilasa i interesne klike oko njega, ne podržava. Međutim, uveren sam da su građani potpuno prokužili njegove namere i on sad pokušava da spase što se spasti može - smatra Marinković.

Ko iz opozicije izlazi na izbore

- Metla DSS


- SPAS - Zdrava Srbija

- Ujedinjena demokratska stranka

- Liga socijaldemokrata Vojvodine

- Zvono LDP

- Dosta je bilo

- Pokret slobodnih građana

- 1 od 5 miliona

- Srpska radikalna stranka

- Nova stranka

- Nebojša Zelenović (lokalni, Šabac)

- Saša Paunović (lokalni, Paraćin)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.