Provalio je u banku, a policajci su bili u neverici kada su videli ŠTA JE UKRAO

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2020, 08:16

Provalio je u banku, a policajci su bili u neverici kada su videli ŠTA JE UKRAO

Policija u Ajovi uhapsila je Marka Greja (39) za kog kažu da je provalio u banku i pobegao samo sa flašom sredstva za dezinfekciju ruku. 

Naime, nedugo iza ponoći u  utorak, Grej je iskoristio nepoznato sredstvo da razbije staklena vrata banke koja je tokom noći bila zatvorena.

- On je ušao u predvorje i ukrao sredstvo za  dezinfekciju ruku iz banke. Potom je pobegao - stoji u dokumentima sačinjenim nakon hapšenja.

Od izbijanja pandemije virusa korona >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << početkom godine, velika je potražnja za sredstvima za dezinfekciju ruku kako u SAD, tako i širom sveta, jer omogućava održavanje higijene kad god voda i sapun nisu dostupni.

Očigledno nezadovoljan svojim "jadnim" potezom, Grej se potom uputio u Službu za savetovanje i podršku, gde je navodno razbio staklena vrata i uleteo unutra tražeći novac.

Policija je saopštila da nije poznato da li je osumnjičeni ukrao nešto tokom druge provale. Grejevo treće i poslednje odredište tog jutra bilo je italijanski Restoran, gde ga je policija uhapsila oko 5.45 sati ujutru.

Tokom ispitivanja, Grej je navodno rekao istražiteljima da je "tražio vredne stvari, konkretno novac, kako bi ih uzeo". U njegovoj izjavi se navodi i da je počinio provale jer mu je "bio potreban novac". U vreme kada je počinio zločin, osumnjičeni je bio na uslovnoj slobodi proistekloj iz presude za provalu 2019. godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.