Protest “1 od 5 miliona”: Sedam godina od smrti demokratije (VIDEO)

Izvor: Danas, 27.Jul.2019, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protest “1 od 5 miliona”: Sedam godina od smrti demokratije (VIDEO)

Ispred Terazijske česme danas je održan 34. protest “1 od 5 miliona“. Učesnici protesta  obeležili su sedam godina "od kada je preminula" demokratija u Srbiji jer je toliko Aleksandar Vučić na vlasti "vešto menjajući pozicije". Članak Protest “1 od 5 miliona”: Sedam godina od smrti demokratije (VIDEO) se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Kragujevcu održan 30. protest Jedan od pet miliona

Izvor: Danas, 27.Jul.2019

Protest Jedan od pet miliona u Kragujevcu na Đačkom trgu ispred Prve gimnazije održan je 30. put, kako je rečeno, sedam meseci od kada su građani izašli na ulicu da pokažu otpor diktaturi i samovolji Aleksandra Vučića i njegovih podanika. Članak U Kragujevcu održan 30. protest Jedan od pet...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.