Prosvetnim radnicima u novembru jednokratna pomoć

Izvor: Studio B, 28.Okt.2015, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prosvetnim radnicima u novembru jednokratna pomoć

Članovi četiri reprezentativna sindikata obrazovanja saopštili su da bi pomoć koju im je obećala država trebalo da bude isplaćena između 20. i 30. novembra.

O visini jednokratne pomoći čelnici sindikata razgovaraće s premijerom Aleksandrom Vučićem u ponedeljak, 2. novembra.

Tim povodom četiri sindikata organizovala su štrajka upozorenja. U 1017 škola u Srbiji u prepodnevnoj i popodnevnoj smeni nije održan prvi čas.

Predsednik Sindikata obrazovanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Srbije Branislav Pavlović kaže da je za prosvetne radnike jednokratna pomoć jako važna, jer su izgubili 30 do 60 hiljada dinara na godišnjem nivou, zbog smanjenja plata u okviru vladinih mera štednje.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Prosvetarima jednokratna pomoć u novembru

Izvor: RTS, 28.Okt.2015

Zaposleni u prosveti, njih oko 108.000, dobiće u drugoj polovini novembra jednokratnu pomoć, a visina pomoći biće predmet razgovara premijera Aleksandra Vučića i čelnika sindikata, u ponedeljak, 2. novembra, saopštili su predstavnici prosvetnih sindikata. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.