Prostitucija kao biznis (4): Skup zagrljaj s kreatorkom

Izvor: Vesti-online.com, 26.Avg.2015, 08:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prostitucija kao biznis (4): Skup zagrljaj s kreatorkom

Godinama se u javnosti priča o elitnoj prostituciji u Srbiji, u koju su uključene pevačice, starlete, manekenke, voditeljke i glumice. Ova pojava na estradi niti je nova, niti retka.

Posebnu kategoriju na estradi predstavlja takozvana haj-klas prostitucija. Javna je tajna da se jedna od sada najpoznatijih srpskih pevačica bavi upravo prostitucijom na visokom nivou. Vikendima po svetskim hotelima ili jahtama dobija vrlo skupe poklone, vredne po nekoliko desetina hiljada evra >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << za druženje i naravno seksualne usluge od bogataša, poznatih kriminalaca, ali i političara.

- Jedna modna kreatorka na primer, s vremena na vreme provodi vikende sa moćnicima spremnim da plate skupim poklonima i uslugama. Njeni klijenti su ponekad i vrlo uticajne osobe iz vlasti, a sastanci nisu u Srbiji, već obično u Budimpešti, gde mogu da prođu neprimećeno. To obično praktikuju i sve poznate ličnosti koje se bave prostitucijom, kako bi ostale neprimećene. U ovom slučaju sve se radi diskretno i po preporuci, a ovu kreatorku je u nekoliko navrata "preporučivao" vrlo bitnim osobama iz srpske vlasti bivši predsednik jednog fudbalskog kluba - saznaju reporteri "Vesti".

I jedna poznata voditeljka vrlo popularne zabavne televizije na ovaj način dolazila je do novca, radeći na "visokom nivou" po hotelima, ali takođe obično ulazeći u vezu sa kriminalcima, koji su bili široke ruke. Pre nekoliko godina, policija je zaustavila džip jednog narkodilera na Topčideru, u kom je bila i ova voditeljka. U vozilu su nađena dva pištolja bez dozvole i nekoliko kesica droge.

- Da bi izbegao zatvorsku kaznu, sa ovom voditeljkom je dogovorio da ona prizna kako je droga njena, a pištolji njegovi. Ona je to i učinila, pa joj je zbog toga suđeno u Palati pravde, ali se izvukla sa uslovnom kaznom - objašnjavaju sagovornici "Vesti".

Veliki broj informacija o prostituciji u Beogradu i ko se od poznatih bavi ovim poslom i ko koristi njihove usluge, policija je došla preko jedne devojke koja je u javnosti jedino poznato po tome što se slikala gola za jedan magazin. Prilikom racije u hotelu u kom je "radila", privedena je zbog prostitucije i policiji ispričala sve. Dugo vremena bila je jedan od glavnih izvora informacija o prostituciji u glavnom gradu Srbije.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.