Na mostu u Čačku osvanula izgorela sveća umotona u crven konac FOTO

Izvor: B92, 12.Maj.2021, 09:09

Na mostu u Čačku osvanula izgorela sveća umotona u crven konac FOTO

Čačak -- Na Železničkom mostu u Čačku, uz samu ogradu pronađene su torba i lične stvari za koje se ne zna kome pripadaju.

Prolaznici su to prijavili Policisjkoj upravi u Čačku koja je izašla na lice mesta, a prema nezvaničnim infomracijama pretposavlja se da je jedna osoba skočila u Zapadnu Moravu.

Još uvek nije utvrđeno da li se radi o muškoj ili ženskoj osobi.

„Taj most ima pešačku stazu i dosta ljudi tuda prolazi. Jutros kad sam krenuo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na posao na sredini mosta, odakle je ta osoba verovatno skočila u vodu, ugledao sam do pola izgorelu sveću koja je bila zamotana u novac i crveni konac. Ko zna šta se tu noćas sve izdešavalo“, rekao je za RINU jedan Čačanin.

Na terenu su bili i vatrogasci spasioci koji su se spustili do reke Zapadne Morave kako bi eventualno pronašli dodatne tragove ukoliko je zaista došlo do skoka sa Železničkog mosta.

„Još uvek nije poznato da li je neko zaista pokušao samoubistvo skokom sa mosta i telo nije pronađeno, ali je nejasno zašto bi neko tik uz ogradu ostavio ranac i lične stvari, ali i tu sveću“, kaže sagovornik.

Stvari koje su pronađene uz ogradu mosta, nadležni su odneli na dalju analizu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

MISTERIJA NA ŽELEZNIČKOM MOSTU U ČAČKU Prolaznici pronašli nekoliko neobičnih tragova, istražuje se da li je neko PREKO NOĆI SKOČIO U REKU

Izvor: Blic, 12.Maj.2021

Na Železničkom mostu u Čačku, uz samu ogradu pronađene su torba i lične stvari za koje se ne zna kome pripadaju. Prolaznici su to prijavili Policisjkoj upravi u Čačku koja je izašla na lice mesta, a prema nezvaničnim informacijama sumnja se da je jedna osoba skočila u Zapadnu Moravu. Još...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.