Pronađena i 98. žrtva

Izvor: B92, 27.Jul.2021, 07:51

Pronađena i 98. žrtva

Ostaci poslednje osobe koja se vodila kao nestala u obrušavanju višespratnice u okolini Majamija pronađeni su i identifikovani.

To je konačan potvrđen broj poginulih uvećalo na 98, saopštio je gradonačelnik okruga Majami-Dejd.

Vatrogasno-spasilačka služba okruga Majami-Dejd proglasila je kraj potrage za ljudskim ostacima u ruševinama višespratnice koja se srušila 24. juna, prenosi Rojters.

Vlasti su ranije saopštile da nije poznata sudbina jedne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << žrtve, a policijska uprava okruga potvrdila je da će nastaviti da pretražuje ruševine u potraži za ličnim predmetima stanara.

Dežurna jedinica vatrogasne službe koja je bila angažovana u spasilačkoj misiji na mestu srušene zgrade u Surfsajdu, predgrađu Majamija, demobilisana je nakon četiri nedelje i jednog dana od rušenja 12-spratnice stare oko 40 godina koja se srušila 24. juna u 1:30 ujutru dok su stanari spavali.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.