Pronađen Goran iz Ćićevca u Italiji: Mladić sedeo na stanici i plakao

Izvor: Telegraf.rs, 20.Mar.2017, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađen Goran iz Ćićevca u Italiji: Mladić sedeo na stanici i plakao

Potraga za Goranom Đukićem iz Ćićevca, koji je nestao u Rimu, uspešno je završena jer je pronađen na autobuskoj stanici u Rimu. Prema rečima njegovog oca Dragiše Đukića, italijanska policija raspisala je potragu za njim.

- Goran, kada je otputovao otišao je iz Rima direktno za Kalabriju. Tamo je sedeo na stanici, kada ga je primetila jedna žena kod koje je boravio tri dana. Ona mu je kupila kartu do Rima i dala mu 40 evra da ima kod sebe. Goranova tetka i njen suprug pronašli >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << su ga na stanici kako plače - rekao je njegov otac Dragiša.

Rekao je i da će se sa sinom čuti kada se malo još bude smirio.

Inače, Goran Đukić (27), zadnji put je viđen 7. marta, a već dan kasnije je prešao granicu sa Italijom.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.