Promocija Zvučne knjige Pisma ljubavi i nade

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jan.2019, 06:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promocija Zvučne knjige "Pisma ljubavi i nade"

Promocija Zvučne knjige "Pisma ljubavi i nade" održaće se u foajeu pozorišne sale Stara Pazova u sredu, 20. februara u 18 časova.

Zvučna knjiga bila bi namenjena pre svega slepim i slabovidim osobama, osobama koje su usled starosti ili bolesti vezane za postelju i ograničeno im je kretanje, osobama koje usled bolesti gornjih ekstremiteta nisu u stanju da drže knjigu, udruženjima obolelih od malignih bolesti, kao i populaciji koja nije opismenjena, osobama,koje boluju od >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dijabetesa, kod kojih se slepilo javlja, kao sekundarno oboljenje i osobama sa invaliditetom koje žive same i čiji život prate duga depresija i teža stanja psihičke napetosti ili osećaja otuđenosti.

Zvučna knjiga je neprofitan projekat, stvorena iz altruizma, čovekoljublja i saosećanja, i biće poklon Savezima osoba sa invaliditetom, bibliotekama, bolnicama, školama, gerontološkim centrima u zemlji i regionu.

Zvučna knjiga afirmiše rad osoba sa invaliditetom za svoje saborce, invalide, ali i za one koji su uslovno rečeno zdravi, te tako ima inkluzivnu, edukativnu, ali i pokaznu ulogu zdravoj populaciji, da zdrav um i srce smanjuju fizičke prepreke i izolovanost-

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.