Promet na malo u oktobru veći za 23,8 odsto u tekućim cenama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Nov.2022, 13:33

Promet na malo u oktobru veći za 23,8 odsto u tekućim cenama

Promet robe u trgovini na malo u Srbiji je u oktobru bio veći u odnosu na prethodni mesec za 23,8 odsto u tekućim cenama, a u stalnim cenama za pet odsto, objavio je Republički zavod za statistiku.

Ukoliko se uporede prvih deset meseci 2022. godine sa istim periodom 2021. godine, promet robe u trgovini na malo veći je u tekućim cenama za 22,9 odsto, a u stalnim cenama za 7,1 odsto, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RZS: Stopa nezaposlenosti u trećem kvartalu 8,9 odsto

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Nov.2022

U Srbiji je u trećem kvartalu ove godine stopa nezaposlenosti iznosila 8,9 odsto, odnosno bilo je 288.900 nezaposlenih, objavio je Republički zavod za statistiku...U istom periodu stopa zaposlenosti je bila 50,8 odsto, odnosno bilo je 2.942.000 zaposlenih...Prema statističkim podacima, u okviru radno...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Prodaja goriva veća za skoro 20 odsto

Izvor: Danas, 01.Dec.2022, 10:30

Promet robe u trgovini na malo u oktobru ove, u odnosu na isti mesec prethodne godine u tekućim cenama veći je za 23,8 odsto, saopštio je Republički zavod za statistiku.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.