Izvor: RTS, 16.Okt.2020, 06:09

Promenljivo oblačno i malo hladnije, miriše li opet na sneg

Oblaka će biti i danas, ali manje, pa će samo mestimično biti kratkotrajne kiše, na istoku i jugoistoku moguć je i pljusak s grmljavinom. Ujutro temperatura od 9 do 17, tokom dana do 20 stepeni.
Promenljivo oblačno i malo hladnije, mestimično sa kratkotrajnom kišom, ponegde na istoku i jugoistoku i pljuskovima sa grmljavinom. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni, u skretanju na severozapadni.

Najniža temperatura od 9 do 17, a >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << najviša od 15 na severozapadu do 20 tepeni na jugoistoku.
U subotu promenljivo oblačno i sveže, mestimično sa kišom, uglavnom slabog intenziteta, a na visokim planinama (iznad 1.000 metara) je kratkotrajno moguć sneg.
Vetar slab i umeren severozapadni, na istoku povremeno i jak. Najniža temperatura od 4 do 11, a najviša od 12 do 17 stepeni.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.