Proizvođači malina 20. juna na razgovoru sa predstavnicima Vlade Srbije 

Izvor: Danas, 17.Jun.2019, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proizvođači malina 20. juna na razgovoru sa predstavnicima Vlade Srbije 

Predsednik Asocijalive proizvođača malina i kupina Srbije Dobrivoje Radović rekao je danas da će u četvrtak 20. juna predstavnici tog udruženja razgovarati sa predstavnicima Vlade Srbije o uređenju tog tržišta i sprečavanju kartelskog udruživanja otkupljivača. Članak Proizvođači malina 20. juna na razgovoru sa predstavnicima Vlade Srbije  se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Whitesnake najavljuju spektakl na Tašmajdanu 27. juna

Izvor: Danas, 18.Jun.2019, 10:16

Još samo osam dana deli nas do najvećeg rock spektakla u Srbiji ovog leta – koncerta legendarnog Davida Coverdalea i Whitesnake, koji će se održati u četvrtak 27. juna na Stadionu Tašmajdan. Članak Whitesnake najavljuju spektakl na Tašmajdanu 27. juna se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.