Proizvođač nas je KONAČNO poslušao, menja odluku!

Izvor: Mondo, 23.Feb.2019, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proizvođač nas je KONAČNO poslušao, menja odluku!

Opcija, koju je doneo S10 naći će se i na starijim telefonima!

Bixby. Da, sjajno zamišljen, ali za Srbiju neupotrebljiv servis. Dobro, ne baš neupotrebljiv, jer možete da ga koristite kao napredan podsetnik i “hab“ za sve što volite da nađete na telefonu u jednoj strani, ali za većinu korisnika je opcija, koju nikad ne koriste.

Pročitajte i ovo: Ekskluziva, prvi utisci o Galaxy S10 telefonu, iz prve ruke!

Bixby ni ne bi privlačio >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << toliko pažnje, da mu nije posvećeno čak i celo jedno dugme sa leve strane novijih Samsung telefona. Dugme, koje ništa ne radi, osim što poziva Bixby. I to dugme je sa jednog klika za aktivaciju promenjeno na dva klika za Bixby aktivaciju, baš zato što su ga korisnici nehotice aktivirali, a nisu koristili.

Isto to dugme će na Galaxy S10 KONAČNO moći da se reprogramira da pokreće jednu omiljenu aplikaciju (klik) i jedan omiljeni servis na telefonu (dvoklik). Najzad je Samsung poslušao sve nas, korisnike, a sjajno je tek to što je kompanija potvrdila da će ovu opciju kroz softversko ažuriranje spustiti do Galaxy S9 i Note 9 uređaja.

Život je nekim Samsung korisnicima upravo postao lepši, a sad samo da vlasnici Galaxy S8 i Note 8 uređaja budu dovoljno glasni da i njima bude omogućena ova opcija.

Mi ćemo na jedan klik da stavimo MONDO aplikaciju, naravno, a na dvoklik Wi-Fi Hotspot!

Kako ćete vi da programirate novo omiljeno (bivše Bixby) dugme?

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.