Produžena trasa autobuske linije 94 do Resnika

Izvor: RTS, 19.Nov.2017, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Produžena trasa autobuske linije 94 do Resnika

U Rakovici je, na zahtev građana, produžena trasa autobuske linija 94 gradskog prevoza, koja će umesto do Miljakovca, ubuduće saobraćati od Novog Beograda (Blok 45) do Resnika.
Inicijativu za promenu linije pokrenuli su građani Resnika i Avala grada ali i ostalih delova Rakovice, molbom da se poboljša gradski prevoz produženjem postojeće linije, saopšteno je iz opštine Rakovica.

Za >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << potrebe promenjene trase linije, u ulici Edvarda Griga u Resniku izgrađena je nova okretnica.
Linija 94 kretala se od Novog Beograda (Blok 45) do okretnice u Borskoj ulici na Miljakovcu. 
Nakon produženja, linija 94 će se od okretnice u Borskoj dalje kretati ulicama: Borska – Miška Kranjca – Patrijarha Dimitrija, Oslobođenja Rakovice – Kružni put Kijevo – Slavka Miljkovića do novoizgrađene okretnice u ulici Edvarda Griga (u blizini Doma zdravlja u Resniku).
Osim direktne veze sa Novim Beogradom, izmenjena linija će sada saobraćati kroz samo naselje Resnik i povezati neke od najprometnijih tački u naselju, dom zdravlja, vrtić, pijacu, školu sa ostalim delovima grada Beograda i same opštine Rakovica.
Polasku prvog autobusa na izmenjenoj trasi prisustvovao je veliki broj građana Resnika i Rakovice, kao i Milosav Miličković, državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova i šef Odborničke grupe u Skupštini GO Rakovica i Vladan Kocić, predsednik Gradske opštine Rakovica, navodi se u saopštenju.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Produžena trasa autobuske linije 94 do Resnika

Izvor: RTV Pink, 20.Nov.2017, 14:42

U Rakovici je danas, na zahtev građana, produžena trasa autobuske linija 94 gradskog prevoza, koja će umesto do Miljakovca, u buduće saobraćati od Novog Beograda (Blok 45) do Resnika.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.